Sök

17 februari 2011

Stupid

Göteborgs Energi är bra. Not. De gör elarbeten i vårt hus, och har stängt av all ström kl 18-21. Hallå?Vem fan kommer på en sån idiotisk idé?
Stänger av elen gör man på en tid när de flesta inte är hemma, och ingen störs av del. Mellan klockan 18 och 21 är nästan alla hemma och ska laga mat och allt sånt som man gör på kvällarna. Men exakt kl 18 slocknade allt. Precis allt i hela huset.
Det fick mig att inse hur otroligt beroende vi är av el! Det finns ju ingenting som fungerar i ett hem om elen är avstängd! Man kan inte laga mat, inte titta på tv, inte använda datorn, inte gå ut på nätet, inte ladda mobilen, inte tända lampor (kissa i mörkret, yes!) Man blir helt enkelt helt handikappad!
Nä, DÅLIGT tänkt där, Götebogrs Energi. TÄNK lite nästa gång!

Hur som helst, nu sitter jag på JAM och chillar vid butiksdatorn. Martin repar en sväng nere i källaren, men jag valde att sitta här istället.. Har iga öronproppar heller, så det hade varit liiiite väl hög volym där nere nu utan.
Det är ganska mysigt här efter stängning, det susar från luftfuktarna och jag är omgiven av mängder av musikinstrument! Me like <3>

Vi har hittat en resa också! Den hade visserligen gått upp lite i pris sen vi hittade den igår (?) men vi vill så gärna komma iväg nu.. Så om inget går fel kommer vi att åka till Kap Verde den 3 mars!
Kap Verde är en stat bestående av ett antal öar utanför Afrikas kust, söder om Kanarieöarna. Det tillhörde tidigare Portugal, men har varit självständigt sedan 1975.




Ön vi i så fall kommer åka till är Sal, längst upp till höger!



Nu ska jag gå och leka lite med instrumenten!
Ha en fin kväll, och hoppas ni får behålla elen! ^^

1 kommentar:

A sa...

Vilket mysigt inlägg :) Trots elen!
Såg bra ut på ön också ;)